FROZEN YOGURT ΦΡΑΟΥΛΑ
Υλικά
- 200 γρ. φράουλες κομμένες σε φέτες
- 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτη με χαμηλά λιπαρά
- 1 κ. γ. στέβια
Εκτέλεση
- 1.Βάζουμε τις φράουλες στην κατάψυξη να παγώσουν για 2 ώρες.
- 2.Στη συνέχεια τις χτυπάμε όπως είναι παγωμένες μαζί με το γιαούρτι και τη στέβια στο μούλτι για 2- 3 λεπτά.
- 3.Σερβίρουμε αμέσως.
Για ένα δροσερό απογευματινό σνακ μπορείτε να το ετοιμάσετε και να το γευτείτε με μόλις 100-120Kcal ανά μπολάκι!
Ευχαριστούμε τη Μιράντα Παπαδοπούλου για τη συνταγή της
Διατροφικόσχόλιο Nutriexperts