FROZEN YOGURT ΦΡΑΟΥΛΑ

1 ελάχ χρόνος διαβασματός

Υλικά

  • 200 γρ. φράουλες κομμένες σε φέτες
  • 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτη με χαμηλά λιπαρά
  • 1 κ. γ. στέβια

Εκτέλεση

  • 1.Βάζουμε τις φράουλες στην κατάψυξη να παγώσουν για 2 ώρες.
  • 2.Στη συνέχεια τις χτυπάμε όπως είναι παγωμένες μαζί με το γιαούρτι και τη στέβια στο μούλτι για 2- 3 λεπτά.
  • 3.Σερβίρουμε αμέσως.

Για ένα δροσερό απογευματινό σνακ μπορείτε να το ετοιμάσετε και να το γευτείτε με μόλις 100-120Kcal ανά μπολάκι!

Ευχαριστούμε τη Μιράντα Παπαδοπούλου για τη συνταγή της

www.foodprints.gr

Διατροφικόσχόλιο Nutriexperts

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *