ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Αναλυτικά το βιογραφικό του Κ. Τσιγγερλιώτη,
Διαιτολόγου – Διατροφολόγου

Γειά, είμαι ο Κωνσταντίνος και είμαι εδώ για να σε βοηθήσω...!

Είμαι διατροφολόγος – διαιτολόγος, πτυχιούχος του Τμήματος Διατροφής – Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στην κλινική διαιτολογία από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

1.
1ο Βήμα

Αναλύουμε τις διατροφικές σας ανάγκες και συζητάμε για την καθημερινότητά σας

2.
2ο Βήμα

Το διαιτολόγιο που παίρνετε στα χέρια σας, είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις καθημερινές σας συνήθειες

3.
3ο βήμα

Παρακολουθούμε σε κάθε συνεδρία την εξέλιξη του προγράμματος και εάν σας ικανοποιεί, οπότε και το προσαρμόζουμε

Συνέδρια διατροφής

Έχει λάβει μέρος σε πληθώρα συνεδρίων διατροφής και διαιτολογίας (Πανελλήνια Συνέδρια Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού, Πανελλήνια Συνέδρια Διατροφής & Διαιτολογίας, Πανελλήνια Ιατρικά Συνέδρια Παχυσαρκίας, Μακεδονικά Συνέδρια Διατροφής και Διαιτολογίας, κ.α.), καθώς και σε εξειδικευμένα ιατρικά συνέδρια

Παράλληλα έχει διατελέσει υπεύθυνος ερευνητικών προγραμμάτων στην τοπική αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα στο Δήμο Βόλβης («Παρεμβατικά Προγράμματα Διατροφικής Αγωγής για την Αντιμετώπιση των Εκφυλιστικών Παθήσεων»).

tsigerliotis
Κωνσταντίνος Τσιγγερλιώτης

tsigerliotis.k@gmail.com

Τ. 2397 103 732

about img 2
Δραστηριότητες

Επίσης, στα πλαίσια των σχολικών δραστηριοτήτων και της θεματικής εβδομάδας, έχει επισκεφτεί σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βόλβης με ενημερωτικές ομιλίες για την παιδική παχυσαρκία.

Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και το διατροφολογικό – διαιτολογικό του κέντρο βρίσκεται στον Σταυρό του Δήμου Βόλβης.

Ερευνητικά προγράμματα

recipe sidebar img5

Έχει συμμετάσχει στα ερευνητικά προγράμματα «Συμμαχία για την Υγεία» και COSI (Childhood Obesity Surveillance Initiative) σε συνεργασία με το Τμήμα Διατροφής Διαιτολογίας και τον Π.Ο.Υ. (Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας).

Αλλάξτε συνήθειες, βελτιώστε την υγεία σας και δείτε τη θετική πλευρά της ζωής!

Κλείστε τηλεφωνικά ραντεβού για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διατροφής, προσαρμοσμένο στον τρόπο ζωής σας.

shop img 16 4