Οι Nutriexperts σε ημερίδα: “Η τσιπούρα και το λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας στα πλαίσια της Μεσογειακής Διατροφής” με το σεφ Λευτέρη Λαζάρου
Η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου – Enterprise Greece (δημόσιος φορέας εποπτευόμενος από το Υπουργείο Ανάπτυξης) στο πλαίσιο υλοποίησης του ολοκληρωμένου σχεδίου προώθησης ευρύαλων μεσογειακών ειδών (τσίπουρα – λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας), με τίτλο: “Ψάρια μεγαλωμένα με φροντίδα”, διοργάνωσε επιστημονική ενημερωτική ημερίδα την Τετάρτη 27 Μαΐου στο Makedonia Palace για τους επαγγελματίες διαιτολόγους-διατροφολόγους με θέμα:
Η τσιπούρα και το λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας στα πλαίσια της Μεσογειακής Διατροφής
Οι Nutriexperts έδωσαν το παρόν στην ημερίδα και σε συνέχεια της ομιλίας είχανε την ευκαιρία να γευτούν ένα απολαυστικό γεύμα με τσιπούρα και λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας σε μενού που είχε επιμεληθεί ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου.