Οι Nutriexperts σε ημερίδα: “Η τσιπούρα και το λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας στα πλαίσια της Μεσογειακής Διατροφής” με το σεφ Λευτέρη Λαζάρου

1 ελάχ χρόνος διαβασματός

Η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου – Enterprise Greece (δημόσιος φορέας εποπτευόμενος από το Υπουργείο Ανάπτυξης) στο πλαίσιο υλοποίησης του ολοκληρωμένου σχεδίου προώθησης ευρύαλων μεσογειακών ειδών (τσίπουρα – λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας), με τίτλο: “Ψάρια μεγαλωμένα με φροντίδα”, διοργάνωσε επιστημονική ενημερωτική ημερίδα την Τετάρτη 27 Μαΐου στο Makedonia Palace για τους επαγγελματίες διαιτολόγους-διατροφολόγους με θέμα:

Η τσιπούρα και το λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας στα πλαίσια της Μεσογειακής Διατροφής

Οι Nutriexperts έδωσαν το παρόν στην ημερίδα και σε συνέχεια της ομιλίας είχανε την ευκαιρία να γευτούν ένα απολαυστικό γεύμα με τσιπούρα και λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας σε μενού που είχε επιμεληθεί ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου.

11219128_10152921593361161_7902598837807161335_n

11329859_10152921593351161_8097852502351808974_n

11022417_10152921593371161_5370740047268464716_n

10384749_10152921593811161_3954896651653427274_n

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *