«Αποτοξινωτική διατροφή ή αποφυγή τοξινών από τη διατροφή»?

1 ελάχ χρόνος διαβασματός

Η αποτοξίνωση είναι το σύνολο των βιολογικών διεργασιών που καταλήγουν στην αποβολή από τον οργανισμό των τοξικών ουσιών που δημιουργούνται από διάφορες μεταβολικές διεργασίες. Η συσσώρευση τοξινών στον οργανισμό μπλοκάρει το μεταβολισμό και μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα και δυσάρεστα συμπτώματα, όπως δυσκοιλιότητα, φούσκωμα, κούραση, κακή διάθεση, πονοκέφαλο, τριχόπτωση, παχυσαρκία και κυτταρίτιδα.
Η αποτοξίνωση του οργανισμού με φυσικό τρόπο μπορεί να προλάβει ένα πλήθος ασθενειών. Όμως, ποια τρόφιμα και συγκεκριμένα θρεπτικά συστατικά είναι απαραίτητα να συμπεριλάβετε για μια ισορροπημένη διατροφή και ποια να αποφύγετε ώστε να ξεκινήσετε μια σωστή διαδικασία αποτοξίνωσης? Ποιοι επιτρέπεται και ποιοι όχι και γιατί να ακολουθούν ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης? Αποτοξινωθείτε, μαθαίνοντας να αναγνωρίζετε και να καταναλώνετε τις σωστές τροφές.


Το θέμα της αποτοξίνωσης θα συζητήσουμε το Σάββατο 18 Απριλίου και ώρα 12.00. Ομιλητές της συνάντησης αυτής θα είναι η ομάδα Nutri-Experts.

Το www.nutriexperts.gr δημιουργήθηκε από τρεις γυναίκες – διαιτολόγους διατροφολόγους (Βασιλειάδη Στελίνα, Δάγκογλου Φαίδρα και Κοντοπίδου Ειρήνη) με βασικό σκοπό την ενημέρωση του κοινού σε θέματα διατροφής, υγείας και τροφίμων. Συμβουλές υγείας και ομορφιάς δίνουν ειδικοί επιστήμονες από το χώρο της υγείας, της κοσμετολογίας και της άθλησης. Σε αυτήν την ιστοσελίδα θα βρείτε ακόμη υγιεινές συνταγές που προτείνουν chef, αρτοποιοί και ζαχαροπλάστες, με το διατροφικό σχολιασμό των Nutriexperts.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.animastudio.gr, 2310 383993, Σωτήρη Πέτρουλα 23, Θέρμη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *