2η διαδραστική ημερίδα Μommies World

1 ελάχ χρόνος διαβασματός

Η 2η διαδραστική ημερίδα για όλη την οικογένεια είναι και πάλι εδώ!

Με θέα τον Θερμαϊκό από το υπέροχο MAKEDONIA PALLAS το Σάββατο 21/4/18 και ώρα 10:00 σας περιμένουμε όλους και όλες με τα παιδιά σας να παρακολουθήσετε μια πολυ θεματική επιστημονική ημερίδα, από τους καλύτερους στο είδος τους για όλα τα θέματα που απασχολούν την σύγχρονη μητέρα και πατέρα.

Έγκριτοι καθηγητές της ιατρικής σχολής του Α.Π.Θ. και διακεκριμένοι επαγγελματίες υγείας θα παρουσιάσουν μια πλήρως εμπεριστατωμένη και τεκμηριωμένη γνώμη για θέματα υγείας από τη στιγμή της σύλληψης ενός παιδιού έως και την ανάπτυξη του έως δώδεκα ετών, θεματικές ενότητες από τον κλάδο της γυναικολογίας, υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, ψυχολογίας, ψυχιατρικής, παιδιατρικής, λογοθεραπείας, άθλησης και διατροφολογίας!

Στο κλείσιμο διακεκριμένοι δημοσιογράφοι από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της πόλης μας θα παραθέσουν ένα ανοιχτό διάλογο με όλους εσάς για το παιδί και την χρήση των social media!

Στο φουαγιέ του ξενοδοχείου θα λειτουργήσουν εργαστήρια για παιδιά από τα φροντιστήρια αγγλικών YES !

Η ομάδα Α.Ο. ΑΡΙΩΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ θα δώσει το παρών με υπέροχα προγράμματα ενόργανης!

Θα μοιραστούν δωράκια σε όσους παραβρεθούν και θα κληρωθούν δώρα ομορφιάς ! H ημερίδα διοργανώνεται από την ομάδα ΕΠ7Α, που δραστηριοποιείται στην πρόληψη και προαγωγή υγείας .

Δείτε το πρόγραμμα εδώ:

ΡΩΤΑ ΜΑΜΑ
Κάντε την κράτηση σας εντελώς δωρεάν στο www.mammysworld.gr