Παρουσίαση πρώτων βοηθειών σε παιδιά στη ΔΕΘ

1 ελάχ χρόνος διαβασματός

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης πραγματοποιεί δωρεάν ενημερωτική παρουσίαση πρώτων βοηθειών που απευθύνεται σε παιδιά στο περίπτερό της στη ΔΕΘ, την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014, στις 17.30.

Πώς μπορεί ένα παιδί να αντιμετωπίσει ένα μικρό χτύπημα που συμβαίνει την ώρα που παίζει; Γνωρίζει ποιον αριθμό πρέπει να καλέσει για βοήθεια;

Στα παραπάνω ερωτήματα και σε πολλά άλλα που σίγουρα έχουν τα παιδιά, θα απαντήσουν εκπαιδευτές Πρώτων Βοηθειών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης σε ανοιχτή ενημερωτική παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, στις 17.30 στο περίπτερο της ΕΟΔ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (Τομέας Α5, stand 5).

Η παρουσίαση πρώτων βοηθειών απευθύνεται όχι μόνο σε παιδιά, αλλά και σε εκπαιδευτικούς και γονείς, που θέλουν να ενημερωθούν για το σωστό τρόπο αντιμετώπισης των μικροατυχημάτων, αλλά και σε όσους επισκεφθούν το περίπτερο της ΕΟΔ στη ΔΕΘ.

Αμέσως μετά την παρουσίαση, δίπλα στο περίπτερο της ΕΟΔ, θα ακολουθήσουν παιδικές παραστάσεις από θεατρικές ομάδες της πόλης.

Η δράση πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της Interamerican.

www.hrt.org.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *