Θηλασμός: Μια αρχαία τέχνη σε μια νέα κοινωνία

1 ελάχ χρόνος διαβασματός

1ο ετήσιο σεμινάριο με θέμα: Θηλασμός: Μια αρχαία τέχνη σε μια νέα κοινωνία

Σάββατο, 10 Οκτωβρίου στις 9.00π.μ. στο Grand Hotel Palace

Δικαίωμα Συμμετοχής:
Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας, σε όσους ασχολούνται με την δυάδα μητέρα-βρέφους αλλά και σε μητέρες που θέλουν να ενημερωθούν. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Πιστοποιητικό – Μοριοδότηση:
Στην εκδήλωση θα χορηγηθούν 13,75 L(Lactation) #CERPs . Πιστοποιημένες Διδακτικές Μονάδες Συνεχούς Εκπαίδευσης σε όσους είναι ή επιθυμούν να γίνουν Διεθνώς Πιστοποιημένοι Σύμβουλοι Γαλουχίας (International Board Certified Lactation Cosultan). Για την παραλαβή του πιστοποιητικού και των CERPs απαιτείται η παρακολούθηση του 80% του συνολικού χρόνου του επιστημονικού προγράμματος και η παρακολουθήση των βιωματικών σεναρίων – ενδιαφέροντα περιστατικά. Θα υπάρχει σύστημα καταμέτρησης ωρών (bar code).

Τα πιστοποιητικά θα σταλούν ηλεκτρονικά,αφού πρώτα κατατεθεί στη γραμματεία το έντυπο τεστ αξιολόγησης και έχουν απαντηθεί σωστά οι 20 από τις 30 ερωτήσεις.Επίσης ο αριθμός και ο τύπος των CERPs θα αναγράφονται στο πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Εγγραφές:
Συμπληρώνεται και αποστέλεται το δελτίο συμμετοχής στο email : thess.thilasmos@yahoo.gr . Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας αυστηρά, σε σχέση με την παραλάβη υλικού του συνεδρίου και στο σύστημα barcode. Η αίθουσα θα είναι περιορισμένων θέσεων οπότε σας παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή μόνο αν είστε σίγουροι για την προσέλευση σας.


Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *