Λιποδιάλυση με ενέσιμη μεσοθεραπεία

1 ελάχ χρόνος διαβασματός

Μερικές φορές παρά την προσπάθεια που καταβάλλουμε με διατροφή και άσκηση δεν μπορούμε να απαλλαγούμε από το τοπικά συσσωρευμένο λίπος («κυτταρίτιδα», «ψωμάκια»).

Η λιποαναρρόφηση εξακολουθεί να είναι η θεραπεία εκλογής αλλά σήμερα διαθέτουμε την ενέσιμη μεσοθεραπεία ως μια ασφαλέστερη εναλλακτική λύση. Η μεσοθεραπεία δεν απαιτεί καμία αναισθησία, είναι ανώδυνη, γίνεται χωρίς τομές στο δέρμα. Αποτελείται από μια σειρά από ενεσούλες οι οποίες γίνονται μέσα στο συσσωρευμένο τοπικό λίπος με την πιο λεπτή βελόνα που διαθέτουμε (σύριγγα «ινσουλίνης») ενώ το διάλυμα που χρησιμοποιούμε περιέχει λιποδιαλύτες όπως η φωσφατιδυλοχολίνη (λεκιθίνη), η καρνιτίνη, το οργανικό πιρύτιο, οι οποίοι ρευστοποιούν το λίπος. Αυτό απομακρύνεται στη συνέχεια με φυσιολογικό τρόπο (με τη λεμφική οδό).

Η μεσοθεραπεία δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης, μπορείς να πας κατευθείαν στη δουλειά σου ή σε οποιαδήποτε δραστηριότητα!

Καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνουμε όταν συνδυάζεται η θεραπεία με καθημερινή ήπια αεροβική άσκηση (πχ περπάτημα, ποδήλατο, κολύμβηση), αποφυγή καπνίσματος και φυσικά σωστή διατροφή (ιδιαίτερη έμφαση στην αποφυγή αλκοόλ, ανθρακούχων ποτών) .

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΟΚΑΣΙΔΗΣ

Dr. Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.

Τσιμισκή 88, TK 54622

Tηλέφωνο: 2310 222 432

website: www.dermatologist.gr

email: info@dermatologist.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *