Θεσσαλονίκη: Κάντε yoga και pilates δωρεάν στη Νέα Παραλία!

1 ελάχ χρόνος διαβασματός

Συνεχίζεται από το Δήμο Θεσσαλονίκης η δράση «Άθληση και Ψυχαγωγία στη Φύση», στο πλαίσιο της ανάπτυξης του μαζικού αθλητισμού. Η έναρξη έχει οριστεί για τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015, στη Νέα Παραλία, στο χώρο του Πάρκου κυκλοφοριακής Αγωγής (δίπλα στο Μακεδονία Παλλάς).

Το πρόγραμμα υλοποιείται τρεις ημέρες την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή) και περιλαμβάνει εναλλακτικές μορφές άσκησης στο φυσικό περιβάλλον για όλες τις ηλικίες, από πτυχιούχους καθηγητές φυσικής αγωγής της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού και με τη συνδρομή εξειδικευμένου προσωπικού που θα διαθέσουν η εταιρεία «Elixir» (The executive group exercise center) και η σχολή Yoga και εναλλακτικών θεραπειών «Eυ Ζειν», με ελεύθερη συμμετοχή για όλους.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Παρασκευή στο περίπτερο του Δήμου Θεσσαλονίκης στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, κατά τις ώρες 09.00 έως 21.00, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν το πρόγραμμα στο οποίο επιθυμούν να συμμετάσχουν και να υπογράφουν μία υπεύθυνη δήλωση, η οποία θα τους χορηγείται, ενώ χρήσιμη κρίνεται η κατοχή σχετικής ιατρικής γνωμάτευσης.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2313- 317636 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Το αναλυτικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

• Δευτέρα, 18:00 – 20:00 / Yoga

• Τετάρτη, 18:00 – 20:00 / Pilates και Πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης

• Παρασκευή, 18:00 – 20:00 / Γενική Φυσική Κατάσταση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *